RIB båt - en fartsfylt opplevelse på det smaragdgrønne vannet!

Med vind i håret, trekk inn den friske luften fra den majestetiske Nordfjord og se på den vakre naturen som omringer deg fra midt utpå det smaragdgrønne vannet. -Wow!

Fartsfylt RIB båttur på Nordfjord

I dag har vi fått vært med på en fartsfylt opplevelse! Dagens aktivitet var RIB båttur, og vi hadde gledet oss veldig til dette. Det hele startet på Mølla Gjestehus, hvor vi fikk utdelt flytedrakter og flytevester, før vi ble med kaptein Frode ut i båten. Vi har vært like heldige med været i dag som på kajakkpadlingen dagen før, det var blikkstille vann og solen stekte. Det var ikke et vindpust eller en bølge å se.

God utsikt til fjell og fosser

Turen varte i 45 minutter ute på fjorden, hvor vi måtte holde oss godt fast og passe på å ikke miste hatt og solbriller! Vi tok turen innom Olden, Loen og Stryn, og fikk sett de vakre fjellene og fossefallene fra midt utpå fjorden. Fjellene speilet seg i det flotte, smaragdgrønne vannet. Kaptein Frode hadde full kontroll og vi følte oss godt ivaretatt gjennom hele opplevelsen.

 

Kreps opp av vannet

På vei tilbake til Mølla Gjestehus fikk vi til og med blitt med på å trekke opp dagens fangst: kreps! Dette er også en av de aktivitetene Olden Active tilbyr. Krepsen fikk vi tilberedt til lunsj senere på dagen, det smakte himmelsk!

 

En slik tur kan du ikke gå glipp av! Vi ønsker deg en god tur!

homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu