Om Olden Active

Olden Active er den nye identiteten for våre opplevelsestilbud. Mølla Gjestehus i Olden er også en del av vårt konsept. Begge deler er underlagt firmaet Briksdal Adventure AS, som eies av far og sønn Briksdal.
Vi er totalleverandør av opplevelser i indre Nordfjord. Med mer enn 25 års fartstid for virksomheten, og historisk sett langt mer enn en mannsalder i næringen, kan du være trygg på å bli ivaretatt etter beste evne. Målet vårt har i alle disse årene vært, og kommer fortsatt til å være, å legge til rette for at du/dere opplever indre Nordfjord på et uforglemmelig vis. Vi er lokalt forankret, bidrar til lokal verdiskaping og har bærekraftig utvikling i førersetet for alt vi gjør.
Forankret i alt vi tilbyr er det profesjonelle, lokalt verdiskapende og velkommende vertskap. Våre guider, instruktører og skippere er selvsagt utdannet og sertifisert iht. bransjestandarder for å ivareta deg etter beste evne. Eksempelvis er alle våre kajakkguider minimum på Teknikkurs-nivå iht. Norges Padleforbunds sertifiseringsnivåer.

Vi tilbyr m.a.:

Kajakkpadling med profesjonell instruktør på Nordfjorden, Oldevatnet og Lovatnet
RIB-tur med sertifisert skipper på Nordfjorden
Brevandring på Tystigbreen (på Strynefjellet)
Sykkel- og kajakkutleie
Restaurant med lokal forankring

Historien vår

I mer enn 150 år har familien Briksdal tatt imot reisende fra fjern og nær. Helt siden de første tilreisende oppdaget fjellene, fjordene og breene, har vi lagt til rette for minnerike, profesjonelle og unike opplevelser innerst i Nordfjord. Med personlig, profesjonelt vertskap ønsker vi deg velkommen og gjør vårt ytterste for at nettopp du skal få nyte uforglemmelige dager i spennende, frodige og smaragdgrønne omgivelser.

Fra breføring til mangfoldig tilbyder av opplevelser

Frem til 2006 var breføring på Briksdalsbreen hovedgeskjeften til virksomheten vår. Vår daglige leder og yngste bror i Briksdal-familien, Frode Briksdal, kjøpte sammen med sin eldste sønn, Ruben Briksdal, ærverdige Mølla Gjestehus i Olden i 2013. Her er vi lokalisert i dag. Vi er altså ikke lenger å finne til daglig i Briksdal, men i Olden (nærmere bestemt Fjordvegen 1567, 6788 Olden). Innerst i Oldedalen driver fortsatt Per Briksdal m/familie, Briksdalsbre Fjellstove. Der inne, tett på den berømte Briksdalsbreen, med utsikt mot fjell og bre, finner du en restaurant, kaffebar, suvenirbutikk og overnattingsmulighet.

Her er vi

Vi er nå lokalisert langs Fylkesvei 60 like nord for Olden sentrum. Nærmere bestemt i ærverdige Mølla Gjestehus ved Olden kai. Her kan du bli med på trygge kajakkturer på fjorden, fartsfylte eventyr med RIB-båt, utforskende sykkelturer og nyte lokale smaker i vår restaurant og bar.
I tillegg har vi flere andre baser i området, hvor vi tilbyr forskjellige aktiviteter: Oldevatn Camping i Oldedalen (kajakkpadling), PlusCamp Sande Camping i Lodalen (kajakkpadling) og Stryn Sommerskisenter langs Gamle Strynefjellsvegen på Strynefjellet (brevandring).

Team Olden Active

Vi er profesjonelle guider, instruktører, skippere og øvrig vertskap som har relevant utdanning, samt oppdatert kunnskap og ferdigheter i henhold til gjeldende bransjestandarder. Alle har enten nasjonal eller internasjonal utdanning/sertifisering. Dette betyr at du/dere kan være trygg på at sikkerheten og kvaliteten er ivaretatt.
Gjennom flere tiår har vi vært både springbrett og arbeidsgiver for dyktige, anerkjente guider, instruktører, skippere og vertskap. Kombinasjonen av lokalt tilhørende og eventyrlystne fra andre steder i landet og utlandet, gir totaliteten erfaringsbasert, tverrfaglig og allsidig. Vi legger til rette for personlig- og faglig utvikling, samtidig som vi krever anerkjente, til en hver tid oppdaterte sertifiseringer og holdninger i teamet.
Felles for oss alle er lidenskapen vi har for området og ønsket om å dele det med deg/dere. Vi ser frem til å bli kjent med deg/dere, og gleder oss til det vi skal oppleve sammen!

Vertskap: 

Henki B.

Patrick G.

Aashild S.

Jakob B.

Audun S.

Øystein L.

Synneva M.G.

Administrasjon: 

Frode Briksdal

Ruben Briksdal

Indrė V.

Kontakt

Vi tilbyr helårige aktiviteter for grupper, individuelt reisende, bedrifter, skoleklasser og lag. Vi har lang erfaring som lokal DMC og skreddersyr gjerne din neste opplevelse i Nordfjord. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Kontaktskjema
homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu