Vår restaurant Mølla Gjestehus

Vi serverer mat og drikke, levert av lokale produsenter.
Vi er lokalisert helt i fjordkanten ved Olden havn. Nærmere bestemt: Fjordvegen 1567, 6788 Olden.

Vår restaurant serverer lokal mat, tilberedt av kokk som lager norsk mat. Vår à la carte er spennende og blir tilpasset alt etter hvilke råvarer som vi har tilgang på.

Reserver gjerne bord på forhånd ved å kontakte oss via telefon: +47 901 38 308

For bespisning har vi kapasitet til ca. 200 gjester samtidig, fordelt på inntil 100 personer innendørs og 100 personer utendørs. Innendørs fordelt på 3 plan i historiske omgivelser. Utendørs har vi veranda med fjordutsikt og havnehagen på grunnplan.

Som gjest har du mulighet for tilkobling til vårt trådløse nettverk (WiFi).

Selskapsservering og møtefasiliteter

Vi tilbyr også selskapsservering, møtefasiliteter og skreddersydde matopplevelser. Etter ønske har vi sommelier på huset.

Mølla Gjestehus har fasiliteter med teknisk utstyr for lyd og bilde. Møter for inntil 45 personer kan holdes på samme plan. Gjennom året legger vi gjerne til rette for:
Konfirmasjoner
Jubileum/feiringer
Firmaarrangementer
Andre tilstelninger
I forbindelse med skreddersydde arrangement kan vi tilby teambuilding i form av forskjellige aktiviteter i tilknytning til Mølla Gjestehus og omegn.

Restauranten er en tidligere mølle som er oppført i 1920. Huset er restaurert til restaurant innenfor verneverdige kriterier og har fortsatt beholdt det originale mølleutstyret intakt.

Interiøret er dekorert med lokal kunst, som er basert på historier og element fra Nordfjord. Mange av bordene våre er utskåret med lokale motiv. Lokale kunstnere har bidratt til denne utsmykkingen av Mølla Gjestehus.

Vi tar deg gjerne med på omvisning i hyggelig atmosfære med personlig historiefortelling. Dette skjer på forespørsel direkte på stedet.

En begivenhet å ta del i, er når skipene forlater Olden havn. Det er tradisjon å spille "Sailing" av Rod Stewart som lykke til på ferden videre til neste havn.

Hjertelig velkommen til oss!

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud

Restaurant
homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu