Kajakkpadling i Nordfjord - helt magisk!

En av de mange aktivitetene som Olden Active tilbyr er kajakkpadling, noe du burde oppleve når du er i Olden.

Guidet kajakkpadling på blikkstille smaragdgrønt vann

I dag har vi virkelig storkost oss! Vi dro med Olden Active på kajakkpadling ut i den majestetiske Nordfjorden, omringet av høye fjell og fossefall. Det smaragdgrønne vannet var helt blikkstille, vi kunne speile oss i vannoverflaten og det eneste som lagde bevegelse i vannet var oss selv. Det var en helt perfekt dag for kajakkpadling!

De to dyktige guidene Thomas og Elise ga oss et sikkerhetskurs, utstyr og opplæring, før vi padlet utover. De fortalte oss lokale fortellinger og sagn, mens de pekte ut flotte fjell og gåturer vi kunne dra på.

Deilig bad i smaragdgrønt vann farget av vannet fra isbreene

Turen gikk fra Mølla Gjestehus i Olden og bort til Avleinsvika mot Loen, hvor vi tok en pause og badet. Det var faktisk ikke så kaldt som du skulle trodd, til tross for at det er smeltevann fra Briksdalsbreen og fra snøen på fjelltoppene som har rent ned i fjorden. Visste du forresten at det er det mineralrike vannet fra isbreene som gjør at vannet i fjorden blir grønt?

Det var en helt fantastisk flott padletur med nydelig utsikt til høye fjell og fossefall. Etter turen spiste vi deilig lunsj på Mølla Gjestehus i solen. Husk å ta med deg badetøy og solkrem om det er varmt!

Du kan lese mer om turen her!

- God tur!

 

homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu