Kajakkpadling: Olden fra fjorden

Vær og forhold
På grunn av værforholdenes uforutsigbare natur, kan justeringer av planlagte turer være nødvendig. I tilfelle reisen må ombestilles eller kanselleres på kort varsel, har du muligheten til å enten bli med på den omlagte reisen eller kansellere bestillingen uten kostnader (hvis endringene er initiert av oss som leverandør). Vær imidlertid oppmerksom på at hvis værforholdene forverres under reisen, noe som resulterer i behov for å returnere eller trekke seg tilbake tidligere enn planlagt, vil ikke refusjon bli utstedt. Vennligst forstå at din guides avgjørelse i slike situasjoner er endelig, og vi ber om samarbeid og respekt for deres dømmekraft. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi setter pris på din forståelse under disse omstendighetene.
Hva bør du ta med?
For din komfort og bekvemmelighet, anbefaler vi å kle deg i værpassende klær og ta med en vanntett mobilpose for å beskytte enhetene dine. I tillegg er det en god idé å ta med en vannflaske og litt snacks som sjokolade eller kjeks å nyte i pausene.
Vanskelighetsgrad (nivå)
No Meta Box gallery field data found
Guider
Kart
Privat tur?
Lorem ipsum

Aashild S.

Patrick G.

Jakob B.

Øystein L.

Ønsker du opplevelsen tilrettelagt kun for deg og ditt følge?
Send oss en forespørsel og vi kontakter deg så snart som mulig

Lorem ipsum

Lorem ipsum
lorem ipsum
dolor sit amet
consectetur adipisicing elit
sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu