Brevandring på Tystigbreen

Vær og forhold
Vandringen på bre er cirka 2-4 timer totalt. Vi utforsker breen på en trygg måte, enten med stegjern eller truger. Avhengig av når i sesongen du er med, kan det være forskjellige forhold; både med tanke på været og selve forholdene på breen. Det kan være kun blåis, eller det kan være snødekke på overflaten med blåis under - såkalt snødekt bre. Tykkelsen på snødekket avhenger av hvor mye snø som faller den foregående vinteren, samt hvor raskt det smelter sommerhalvåret.
Hva bør du ta med?
Vi holder deg med nødvendig sikkerhetsutstyr og profesjonell guide. I ryggsekken din (30-50 liter) tar du med: solkrem, ekstra ulltrøye, lue, solbriller, hansker/votter, lite sitteunderlag, vann- og vindtett ytterbekledning, samt matpakke, nok drikke og ekstra energi (sjokolade, frukt, nøtter o.l.). Du må ha på deg gode, ankelhøye fjellsko og kle deg etter værmeldingen for høyfjellet (link til yr.no/sted her).
Vanskelighetsgrad (nivå)
Det er en fordel å være i generell, dagligdags fysisk form. Du må ha tilstrekkelig fysikk til å bevege deg 250 høydemeter fordelt på 1,5 kilometer, både oppover og nedover. I tillegg må du være både fysisk og psykisk utholdende til opphold og ferdsel utendørs i forskjellige, potensielt skiftende værforhold i høyfjellet (opp til og med 1700 m.o.h.). Vi benytter et rolig tempo og tilpasser turen etter ønsker, nivå og ferdigheter i det enkelte taulag.
Guider
Kart
Privat tur?
Lorem ipsum
Ønsker du opplevelsen tilrettelagt kun for deg og ditt følge?
Send oss en forespørsel og vi kontakter deg så snart som mulig

Lorem ipsum

Lorem ipsum
lorem ipsum
dolor sit amet
consectetur adipisicing elit
sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
homepenciluserusersphone-handsetmap-markergiftdinnerrocketcrossmenu